Центар за иновативно предузeтништво младих Стартап центар ДОО Ниш-Црвени Крст


Статус: Активан

Врста субјекта
Организација подршке стартапима
Пословно име
Центар за иновативно предузeтништво младих Стартап центар ДОО Ниш-Црвени Крст
Седиште правног лица
НИШ (ЦРВЕНИ КРСТ)
Адреса
АЛЕКСАНДРА МЕДВЕДЕВА 14
Датум оснивања
13.12.2017.